itin-modernios-siniat-juostos

ITIN MODERNIOS SINIAT JUOSTOS

itin-modernios-siniat-juostos

Kiekviena detalė yra svarbi. O kuo arčiau statybos darbų pabaiga, tuo daugiau jų išryškėja. Tikslumas jau svarbus ne centimetrais, o milimetrais arba net jų dalimis. Apdailos detales galima suskirstyti į dvi grupes. Pirmai grupei priskiriami pavieniai išskirtiniai sprendimai, kuriuos konkrečiame name reikia atlikti tik kartą. Jie, žinoma, yra svarbūs, gali būti sudėtingi, o gal net ir labai sudėtingi, tačiau atsižvelgiant į jų išskirtinumą, juos sudėtinga išspręsti sistemiškai. Be to, net atlikti ne per geriausiai, jie gali būti nepastebimi interjere.

Visiškai kitaip su antrai grupei priskiriamais sprendimais, kurie ypač dažnai naudojami, kaip antai gipskartonio plokščių sandūrų apdaila. Paprastame šeimos name jų yra net dešimtys metrų. Sandūrų apdaila užima begalę laiko, reikia įgūdžių ir tikslumo, o atlikus netinkamai ar aplaidžiai, subjaurojamas visas interjeras. Kad taip neįvyktų, sujungimas turi būti lygus, atlaikyti apkrovas tarp plokščių, atsirandančias dėl konstrukcijų poveikio, pvz., palėpės, o, be to, dar sukurti puikią vidaus apdailą. Žinoma, tai gali būti išspręsta keliais būdais su geresniais ar blogesniais rezultatais. Šiuo metu galima įsigyti armuojamuosius tinklelius, flizelino ir popierines juostas, taip pat populiariąsias amerikietiškąsias glaistymo juostas. Pasirinkus vieną ar kitą sprendimą užduotis bus atlikta geriau ar blogiau. Pirmiausia Jūsų dėmesiui siūlome du „Siniat“ produktus – „Comfort“ ir „Connect“ juostas. Juostos pagamintos iš plastiko, todėl jas, palyginti su minėtomis, galima naudoti ypač drėgnose patalpose. Jos atsparios ugniai (deja, to apie popierines ar flizelines juostas negalima pasakyti) ir itin atsparios mechaniniams pažeidimams. Pažeidimams ypač atsparus ir flizelinas, bet visi kiti gerokai atsilieka.

itin-modernios-siniat-juostos

„Comfort“ juosta skirta kampams (tiek vidiniams, tiek išoriniams) sustiprinti, o „Connect“ juosta – lygioms siūlių sandūroms. Tai labai modernūs kompozitiniai produktai, kurių atraminė šerdis labai elastinga, o balta danga atspari įtrūkimams. Juostos papildo viena kitą ir sukuria sistemą, dėl kurios daug lengviau atlikti gipskartonio plokščių apdailos darbus ir atrodo gražiai. Taigi išsamiau apie šias juostas. Labai svarbi spalva – užglaisčius jos neturi matytis, turi lengvai pasidengti bet kokia pasirinkta vidaus apdailos spalva. Taigi balta spalva yra ideali. Svarbi ir išorinė apsauginė danga. Juosta padengta smulkiai pjauta tekstiline medžiaga ir tvirtai sukibusi su šerdimi, todėl ją galima padengti įvairių rūšių glaistais ir nudažyti, užtikrinant tvirtą sukibimą. Svarbios ir kitos savybės – ypač patvarumas ir elastingumas. Ypač gerai atlaiko apkrovas ir puikiai apsaugo gipskartonio plokštes nuo įtrūkimų. Kad viskas būtų tobula, dar reikia idealaus lygumo ir tiksliai sulygintų kampų. Gelbsti nedidelis storis – sandūroms lyginti skirta „Connect“ juosta yra tik 0,25–0,35 mm storio, ir ji daug plonesnė, palyginti, pavyzdžiui, su populiariosiomis amerikietiškomis juostomis. Visi darbai atliekamai daug greičiau ir lengviau, ypač jungiant pjautus kraštus.

Lieka vidaus ir išorės kampai, kitaip tariant, apdailos achilo kulnas. Idealus 90 laipsnių kampas yra daugelio meistrų svajonė. Naudojant „Comfort“ juostą tai pavyksta nepaprastai lengvai. Juosta ypač stabili, todėl gana lengva pasiekti bet kokią pageidaujamą kampo vertę. Tai daug greitesnis montavimo sprendimas, labiau atsparus pažeidimams ir lengviau pataisomas, nei naudojant tradicinį aliuminio kampuotį kartu su stiklo pluošto juosta.

SINIAT „Connect“ ir „Comfort“ juostos net labai sudėtingus darbus, kaip antai interjero vidaus apdailą, priartina prie tobulumo, kartu sutaupydamos laiko. Be to, toks sprendimas iš tiesų ilgaamžis, vadinasi, ilgai nereikės atlikti remonto ar atsisakyti naudoti patalpas. Bėgant laikui, atsiperka ir kiek didesnės tokio sprendimo išlaidos. Be to, anot rangovų, pasirinkus SINIAT „Connect“ ir „Comfort“ juostas, net nereikia grįžti į jau naudojamą pastatą atlikti garantinio remonto.

< Back

 

 

Inovatyvūs, išmanūs ir efektyvūs sprendimai

Išbandyti ir sertifikuoti sprendimai

Įsipareigoję tvarioms statyboms