gipso-plokste-nida-hydro-ant-fasadu

gipso-plokste-nida-hydro-ant-fasadu

Gipskartonio plokštė tai medžiaga, suteikianti architektams neribotas interjero projektavimo galimybes. Ji gerai vertinama dėl lengvo naudojimo ir tinkamumo kiekvienam projektui. Iki šiol architektų kūrybiškumas buvo uždarytas patalpose. Bet laikai keičiasi ir rinkoje atsiranda vis daugiau naujovių! - medžiagos, kurios atveria įdomias projektavimo galimybes. Tokia yra gipso plokštė NIDA Hydro, skirta naudoti pastatų išorėje - ant pastatų fasadų kaip sienos danga, sofitas arba pakabinamos lubos. Susipažinkite su Siniat siūloma gipsine sistema NIDA Hydro.

PLOKŠTĖ NIDA HYDRO TAI PAGRINDINIS NIDA HYDRO SISTEMOS ELEMENTAS NIDA Hydro tai gipso plokštė, pasižyminti ypatingu atsparumu vandens poveikiui. Jos danga yra pagaminta

iš stiklo pluošto, o šerdis yra praturtintas priemonėmis, kurios:

sumažina vandens įgeriamumą, pašalina pelėsių atsiradimo priežastis, padidina atsparumą ugniai. Todėl gipso plokštės NIDA Hydro vandens įgeriamumas yra mažesnis nei 3 %. Šis produktas taip pat pasižymi geresniais mechaniniais parametrais ir atitinka EN 15283-1 reikalavimus.

NIDA HYDRO SISTEMOS ELEMENTAI Tam, kad elementai iš NIDA Hydro plokščių atitiktų investuotojų reikalavimus, būtina naudoti papildomus produktus, kurie skirti specialiai išorės darbams. Tai yra:

paruoštas naudoti glaistas NIDA Hydromix, stiklo pluošto juostelės, metaliniai profiliai ir priedai atitinkantys korozijos klasę pagal PN-EN ISO 12944-2:2001. Galima rinktis: standartinį profilį NIDA (klasė C2), profilį NIDA Hydro C3 ir profilį NIDA Hydro C4 specialūs savisriegiai NIDA Hydro C4

gipso-plokste-nida-hydro-ant-fasadu

NIDA HYDRO PLOKŠTĖS NAUDOJIMAS

Plokštė NIDA Hydro tinkama fasado sluoksniui - gipso plokštės NIDA Hydro su profiliais ir priedais tai puikus pagrindas išorinei pastato izoliacijai. Ant jų galima kloti mineralinę vatą ir polistireną. Taip pat galima kloti išorinį tinką ir tvirtinti kitų apdailos medžiagų konstrukcijas, pvz. aliuminio paneles.

gipso-plokste-nida-hydro-ant-fasadu

Plokštė NIDA Hydro tinkama sofitui ir išorinės pakabinamoms luboms - sofitas arba pakabinamos lubos, pagamintos iš NIDA Hydro plokštės, gali būti padengtos išoriniu tinku arba nudažytos tinkamais fasadiniais dažais. Prie NIDA Hydro plokščių taip pat galima tvirtinti fasadinę vatą arba polistirolą, naudojant tinkamus Koelner varžtus.

gipso-plokste-nida-hydro-ant-fasadu

OBJEKTAI, KURIŲ FASADAMS NAUDOJAMA SISTEMA NIDA HYDRO

Sistema NIDA Hydro tai ne tik įdomi naujiena rinkoje. Gipso plokštės su NIDA Hydro logotipu ir kiti sistemos produktai yra naudojami Lenkijos rinkoje.

Netipinis NIDA Hydro sistemos panaudojimo pavyzdys – barža, prišvartuota prie Tumskio viešbučio Vroclave.

Ant denio yra įrengta karkasinė konstrukcija, kuri apšiltinta ir iš išorės apkalta gipso plokštėmis NIDA Hydro. Žinoma, čia taip pat naudojami kiti sistemos elementai. Specialūs profiliai NIDA Hydro C3 / C5, masė Hydromix, varžtai NIDA Hydro C4 ir kiti NIDA Hydro sistemos priedai. Tik naudojant visas sistemos sudedamąsias dalis galima užtikrinti tinkamą jos eksploatavimą.

Baržos viduje esančios išorinės sienos, pertvaros ir pakabinamos lubos yra pagamintos naudojant specialias gipso-pluošto plokštes NIDA Kieta.

Šiandien čia yra įsikūręs restoranas su žavinga apžvalgos terasa.

Kitas prestižinis referencinis objektas yra Legia futbolo klubo stadionas Varšuvoje, kuris buvo visiškai renovuotas 2011 metais. Sistema NIDA Hydro buvo naudojama vienos iš trijų tribūnų apatinei daliai apkalti.

Geras NIDA Hydro panaudojimo pavyzdys taip pat yra išorinės lubos Sheraton viešbutyje Sopote.

Kiti pastatai, kuriuose naudojama sistema NIDA Hydro yra prekybos centrai "Victoria" Valbržyche, "Bonarka" Krokuvoje, "Port" Lodzėje ir taip pat stadionas "PGE Arena" Gdanske. Sistema NIDA Hydro taip pat naudojama daugelyje gyvenamųjų pastatų visoje Lenkijoje.

SANTRAUKA NIDA Hydro tai sistema, pagrįsta gipso plokštėmis ir skirta montuoti pastatų išorėje. Jos pagrindiniai privalumai: atsparumas vandens poveikiui, kintamoms oro sąlygoms (lietus, šaltis), smūgiams (žymėjimas „I“ pagal EN 15283-1), pelėsiams ir didelei drėgmei. Plokštę NIDA Hydro galima naudoti kaip pagrindą dažams, vatai / polistirenui arba išoriniam tinkui (pvz. išorinėms pakabinamoms luboms). Investuotojams ypač svarbu tai, kad plokštės NIDA Hydro ir kiti sistemos elementai yra lengvai apdorojami. Plokštės apdorojamos tokiu pat būdu, kaip tradicinės sausosios statybos sistemos – priešingai nei cementinės, plokštės NIDA Hydro pjaunamos įprastu gipskartonio plokštėms skirtu peiliuku. Dėl didelio matmenų stabilumo, plokštės NIDA Hydro yra lengvai naudojamos. Labai mažas plokštės įgeriamumas reiškia minimalų linijinį plėtimąsi, kas suteikia galimybę daryti kompensacinius tarpus kas 15 metrų. Naudojant cementines plokštes, kompensacinius tarpus reikia daryti kas 7 metrus. Dar vienas plokštės NIDA Hydro privalumas – svoris – jos lengvesnės nei cementinės plokštės (sveria tik 10,8kg / m2), todėl jas lengva transportuoti ir pernešti. Plokštės NIDA Hydro savybes yra patvirtintos Statybos technikos instituto ir kitų Europos institutų atliktais tyrimais.

< Back

 

 

Inovatyvūs, išmanūs ir efektyvūs sprendimai

Išbandyti ir sertifikuoti sprendimai

Įsipareigoję tvarioms statyboms