koki-glaista-pasirinkti-paruosta-naudoti-ar-milteliu-pavidalu

KOKĮ GLAISTĄ PASIRINKTI - PARUOŠTĄ NAUDOTI AR MILTELIŲ PAVIDALU?

koki-glaista-pasirinkti-paruosta-naudoti-ar-milteliu-pavidalu

Šį klausimą dažnai užduoda investuotojai. Svarbiausias klausimas, į kurį reikia atsakyti renkantis paruoštos naudoti masės ar multelių pavidalu glaistą yra: „Ar man yra svarbus glaistymo laikas ir kiek lėšų galiu tam skirti?”..

Paruoštas naudoti glaistas (gamykliškai paruoštos masės pavidalu) tai produktas skirtas tiems investuotojams, kuriems svarbiausias kriterijus yra laiko taupymas.

Atidarius kibirėlį su paruoštu naudoti mišiniu NIDA PRO arba NIDA Efekt (taip vadinami mūsų siūlomi glaistai) galima iš karto pradėti darbą. Tai leidžia sutaupyti apie 20 minučių. Būtent 20 minučių reikia skirti milteliniam glaistui paruošti, t.y. sumaišyti ir palaukti, kol jis įgaus tinkamą konsistenciją.

Atsakymas į antraštėje užduotą klausimą yra paprastas - paruoštas naudoti glaistas reiškia greitesnę statybos darbų eigą, tuo tarpu miltelinis glaistas pasižymi mažesne kaina, bet jį naudojant pailgėja statybos procesas.

Kurį glaistą / paruoštą naudoti mišinį pasirinkti? NIDA prekės ženklas siūlo keturias glaisto rūšis:

paruoštas naudoti mišinys NIDA PRO paruoštas naudoti mišinys NIDA Efekt miltelinis glaistas NIDA Lygi miltelinis glaistas NIDA Eko Paruoštas naudoti mišinys NIDA PRO tai universalus glaistas dolomito pagrindu, skirtas gipskartonio plokščių siūlėms glaistyti rankiniu būdu ir visam sienų ir lubų paviršiui glaistyti rankiniu ar mechaniniu būdu. Jis yra paruoštas naudoti iš karto atidarius kibirėlį, todėl tinka situacijose, kai norime, kad apdailos darbai būtų greičiau baigti. Naudodami paruoštą naudoti mišinį NIDA PRO neturime abejoti produkto kokybe. Galite būti tikri, kad įgausite gerai išmaišytą masę, kuri iš karto bus tinkama naudoti.

DĖMESIO! Baigus darbus reikia tik sandariai uždaryti indą, kad galima būtų produktą naudoti tolesniam darbui kitą dieną.

Paruoštas naudoti mišinys NIDA Efekt tai glaistas dolomito pagrindu, skirtas visam mineralinio pagrindo paviršiui glaistyti. Jeigu Jums reikia produkto, kuris taip pat tinka gispkartonio plokščių sandūroms glaistyti, pasirinkite aukščiau aprašytą NIDA PRO. Paruoštas naudoti mišinys NIDA Efekt savo ruožtu yra pigesnis už NIDA Pro. Jis taip pat tinka naudoti iš karto atidarius pakuotę, kas leidžia sutaupyti laiko. Jis gali būti tepamas rankiniu ar mechaniniu būdu.

DĖMESIO! Baigus darbus reikia tik sandariai uždaryti indą, kad galima būtų produktą naudoti tolesniam darbui kitą dieną.

Ką dar verta žinoti renkantis paruoštą naudoti glaistą? Paruoštas naudoti mišinys NIDA PRO išdžiūvęs tampa kietas ir tinka mašininiam šlifavimui. Paruoštas naudoti mišinys NIDA Efekt yra mažiau kietas, todėl jis labiau tinka rankiniam šlifavimui.

NIDA Lygi tai gipsinis glaistas miltelių pavidalu, skirtas visam sienų ir lubų paviršiui glaistyti rankiniu arba mechaniniu būdu. Šį produktą renkamės, kai norime sumažinti remonto išlaidas. Tada galime sutaupyti apie 30% medžiagos vienam kvadratiniam metrui - palyginti su NIDA PRO. Tai ypač jaučiama atliekant didelio paviršiaus apdailą.

Tinkamai pasirinkti produktą yra nesunku jeigu žinome, ko ieškome, kiek turime laiko ir lėšų.

Taip pat rekomenduojama apsvarstyti ketvirtą produktą iš glaisto mišinių grupės - glaistas NIDA Eko.

NIDA Eko tai gipsinis glaistas, pagamintas iš sintetinio gipso ir specialių užpildų. Jis yra skirtas visam mineralinio pagrindo sienų ir lubų paviršiui glaistyti rankiniu būdu patalpų viduje. Taip pat tinka įtrūkimams ir smulkiems defektams ištaisyti atliekant remonto ir apdailos darbus. Vidutinis sunaudojimas yra apie 1,0 kg/m2/mm.

Patikrinkite kainas ir kitas glaisto savybes: Naudojimui paruoštas mišinys NIDA Pro Naudojimui paruoštas mišinys NIDA Efekt Miltelinis glaistas NIDA Lygi Miltelinis glaistas NIDA Eko Ką dar verta žinoti renkantis miltelinį glaistą? Gipsinis glaistas NIDA Lygi išdžiūvęs yra vidutinio kietumo, o gipsinis glaistas NIDA Eko dar mažiau kietas. Tai reiškia, kad pastarasis labiau tinka rankiniam šlifavimui.

< Back

 

 

Inovatyvūs, išmanūs ir efektyvūs sprendimai

Išbandyti ir sertifikuoti sprendimai

Įsipareigoję tvarioms statyboms